Mirësevini në restaurantin tonë

Meny 1

Salatë: Salatë e përzier
Ushqim kryesorë: Bërxollë, file pule, patate të fërguara, oriz, soze me këpurdha
Ëmbëlsirë: Ëmbëlsirë sharlotë

Meny 2

Parahaje: Ordever
Salatë: Salatë e përzier
Ushqim kryesorë: Mish viçi, file pule, patate të fërguara, oriz, soze me këpurdha
Ëmbëlsirë: Ëmbëlsirë sharlotë

Meny 3

Parahaje: Ordever
Salatë: Salate e përzier
Ushqim kryesorë: Mish viçi, bërxollë, file pule, patate të fërguara, oriz, soze me këpurdha
Ëmbëlsirë: Ëmbëlsirë sharlotë

Video Galeri

Ketering

Salatë

Ushqim kryesorë

Gullash
Gullash
Pleskavicë
Stek Pule

Ëmbëlsira

Fa-Fa Restaurant
Fa-Fa Restaurant
Fa-Fa Restaurant

Disa fjalë rreth restaurantit FA-FA

Restauranti Fa-Fa që gjendet në Kondovë, një dimenzion tjetër i ndjenjës së veçantë i plotësuar me të gjitha komoditetet që kërkon një restorant bashkëkohorë. Brendësia e restorantit Fa-Fa ju krijon ndjenjën e madhështisë së përkryer nga bukuria përreth. Vend ideal për organizimin e ahengjeve dhe gëzimeve tjera familjare si dasma, fejesa, suneti.

Restaurant Fa-Fa posedon salla me kapacitet për 350 dhe 500 ulëse dhe terasë verore e cila shfytëzohet edhe për dreka të përditshme. Tek ne do të gjeni shërbim profesional dhe meny të pasur, gjithçka e menduar mirë që mysafirët e juaj të ndjehen rahat dhe të sherbehen në mënyrën më të mirë. Çmime korrekte dhe shërbim profesional ofron restoranti Fa-Fa. Urdhëroni dhe do të bindeni në shërbimin tonë.

Foto Galeri